Denne gjengen fra Vennesla Drill har all mulig grunn til å være fornøyd med helgas innsats. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Solid medaljefangst av Vennesla Drill

Disse 23 utøverne fra Vennesla Drill sikret seg en solid medaljefangst i helgas rekordstore utgave av Dalane Drilliaden.

Vennesla Drill reiste fredag til Sokndal i Rogaland med 23 drillere for å delta på årets Dalane Drilliaden. Dette er en konkurranse Vennesla Drill har reist på i mange år og er den siste konkurranse før de eldst utøverne reiser til NM i Larvik

I år var det påmeldt ca 400 deltakere fra Bergen i vest til Oslo i øst. Dette var ny rekord i antall påmeldte, og med så mange deltakere ble det en lang dag med premieutdeling som ikke var ferdig før i 23-tiden lørdag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Ida Bjørkås.

Vennesla Drill stiller med både tropper og solister og disse gjorde det kjempebra under helgens konkurranse. Det ble en førsteplass og en tredjeplass på to av troppene samt at våre solister gjorde det veldig bra med tilsammen fem gull, en sølv og en bronsemedalje. Det ble gull i x-strut preteen, tredje plass i one baton preteen, sølv i twirl duett senior, gull i twirldance junior ,gull i både one baton og twirldance senior, gull i one baton senior advance. I tillegg gikk premie for konkurransens høyeste poengsum uansett klasse også til Vennesla Drill.

Resten av utøverne fra Vennesla gjorde det også meget bra med mange gode plasseringer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Ida Bjørkås.

Dette var en bra oppkjøring før de eldste reiser på NM i drill som arrangeres i Larvik arena 17.-19. juni
Vennesla Drill stiller med to tropper, en duett og en solist samt at tre av de eldste fra Vennesla Drill har i vår trent sammen med ett pom poms-team fra Vestlandet og som satser på å kvalifisere seg til EM i Kroatia i 2017.  I tillegg skal de tre trenerne i Vennesla Drill også stille med twirl team som er satt sammen av seks drillere fra Stavern i øst til Karmøy i vest. De håper på å gjøre bra under NM, så det blir en spennende helg i Larvik for jentene.

Moro er det også at det ser ut som vi klarer å rekruttere bra. De siste tre mandagene har vi tatt imot ny medlemmer og det har resultert i 11 nye drillere som nå gjør at vi teller ca 35 utøvere i Vennesla Drill.

Skrevet av Ida Bjørkås, trener Vennesla Drill