Team SkiClub trosset kulden og tilbakela flere mil i helgas samling på Hovden. Foto: Screenshot fra video.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Drømmeforhold på Hovden!

Se video av Team SkiClubs treningssamling på Hovden denne helga.

Vi i teamet er nå midt i oppkjøringen til sesongens første store mål, Marcialonga. I helga fikk vi sanket en del mil og timer på ski i perfekte forhold på Hovden.

Team SkiClub, fra venstre mot høyre: Andreas Mjåland, Nils Herman Stray, Gjermund Steinsland, Morten Horn Elieson, Ole Holbæk, Erlend Haugstad, Petter Homleid, Henrik Fjellstad. Foto: Privat.
Team SkiClub, fra venstre mot høyre: Andreas Mjåland, Nils Herman Stray, Gjermund Steinsland, Morten Horn Elieson, Ole Holbæk, Erlend Haugstad, Petter Homleid, Henrik Fjellstad. Foto: Screenshot fra video.

De andre hovedmålene for sesongen er Vasaloppet, Birkebeineren og Jizerska padesatka (langløp i Tjekkia). Team SkiClub stiller i år som det første pro-teamet fra Sørlandet i langløps-cupen Visma Ski Classics. Det blir spennende tider fremover og vi håper på noen gode prestasjoner.

Se video her:

Les også: Marcialonga – en stor opplevelse