På dette bildet sparker jeg mot putene på en treningssamling i Thailand. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Drømmer om VM-tittel

Mitt største ønske er å bli verdens beste i en av verdens tøffeste idretter.

andreas
Her flankeres jeg av Chris Nilsen (t.v.) og Anders Fossum etter seieren i Oslo Fight Night 2. Foto: Privat.

Hei, jeg heter Andreas Skarvold Iversen (19) og kommer fra Kristiansand. Nylig gikk jeg en ny kamp i thaiboksing. Til denne kampen forberedte jeg meg ganske annerledes en jeg har gjort tidligere. Jeg har kommet til et punkt i livet mitt hvor jeg måtte ta noen valg som var kjipe på noen måter, men det måtte til. Jeg tok bag’en og flyttet til Oslo for virkelig å satse på drømmen min om en dag å holde et VM belte i K-1 eller thaiboxing.

Jeg kontaktet trenerne på Frontline Muay Thai som jeg allerede kjente litt fra før og for meg var det det stedet som føltes riktig for meg med tanke på mine mål. Vi startet treningen med en gang og jeg ble matchet i Oslo Fight Night 2 i klasse 81 kilo. Treningen har vært intensiv med mye bra sparring, løping og spesifikk teknikktrening tilpasset meg og min stil.

Tidligere har jeg hatt veldig mye eget ansvar for mine forberedelser sammen med kompiser på klubben. Så det er deilig bare å kunne følge et program uten å uroe meg for at jeg ikke har trent nok. Jeg følte meg sterk både fysisk og psykisk siden jeg visste at jeg var klar. Kampen endte bra for meg og jeg avsluttet den i 1. runde med et spinning back kick til leveren. Dette sparket har i den siste tiden blitt mitt signaturspark, og jeg har senket flere motstandere med det. Nå ser jeg fram til nye kamper på vei mot min store drøm.

Kampen over er fra Battle Of the South III på Kick i Kristiansand i mai i fjor. Jeg har rød hjelm.