Tor Henning Hamre har spilt for flere klubber, inkludert MK. Arkivfoto: Fædrelandsvennen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Eks-toppscorer skal jobbe for Agder Fotballkrets

Kvindølen Tor Henning Hamre (36) er ansatt i et toårig engasjement som utviklingskonsulent i Agder Fotballkrets.

Agder Fotballkrets og Tor Henning er blitt enige om en avtale der Tor Henning skal bidra til organisere og administrere spiller- og trenerutviklingen samt trenerutdanningen i Agder Fotballkrets, sammen med Spiller- og trenerutvikler Atle Roar Håland og Klubbutvikler Yngvar Håkonsen.

Tor Henning er for tiden bosatt i Kvinesdal med kone og to barn. Han har til nå vært engasjert som soneansvarlig og har koordinert våre trenerkurs. Han forteller at han gleder seg til å ta fatt på den viktige jobben med å utdanne og utvikle spillere og trenere i Agder Fotballkrets på heltid. Tor Henning tiltrer stillingen rundt 1. september. Hamre er utdannet UEFA B- trener.

Agder Fotballkrets er strålende fornøyd med å ha ansatt Tor Henning, og vi er helt sikre på at dette vil være positivt for klubbene i Agder.

Spillererfaring:

Herfølge Boldklubb, dansk 1.divisjon

Vålerenga, norsk Tippelliga

FC Flora Tallinn(Estland), Estisk Elitedivisjon (scoret her 39 mål i 2003-sesongen og ble nominert til ESM Golden Boot. Hamre scoret totalt 71 mål på 52 seriekamper for klubben).

Mandalskameratene, 1. og 2.divisjon

Kvinesdal IL

Trenererfaring:

Spillerutvikler i Lister FK

Trener Flekkefjord A-lag 3 divisjon

Spillerutvikler MK

Soneansvarlig Vest og Kretslagstrener, Agder Fotballkrets