Emil Pedersen i sin nye Vindbjart-drakt. Foto: Vindbjart.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fra Donn til Vindbjart

Angriperen Emil Pedersen (18) har meldt overgang fra Donn til Vindbjart.

Emil Pedersen er foreløpig et ganske så ubeskrevet blad i fotballen. Men i VFK har vi stor tro på at gutten kommer til å bli god, veldig god.

Med en pappa (Start-trener Steinar), onkel Kjetil og bestefar Erik, som har årevis erfaring med toppfotball, er i alle fall genene i orden.

På rekordtid har denne gutten, med fortid i blant annet Gimletroll og Donn, overbevist oss i VFK om at han har potensial til å bli like god – og sannsynligvis bedre enn nevnte familiemedlemmer.

Emil har gode basisferdigheter, et godt fotballhode, bra steg, god i lufta og sist men ikke minst, teft for å score mål. Unngår han skader og får trent mye på de riktige tingene, kommer han til å nå langt. De neste stegene skal han som utallige andre, gjøre i VFK.

Fakta:

Emil Grønn Pedersen
Født: 9. Februar 1998
Høyde: 188 cm
Vekt: 70 kg
Tidligere klubber: Donn, Gimletroll, Start, Lillestrøm, Randesund
Favorittposisjon: Spiss
Sivil status: Singel skolegutt

En dag ser vi ikke bort fra at treneren i Start vil forhandle med VFK for å få denne spilleren i gult og svart. Det blir tøffe forhandlinger det…

Vi takker FK Donn som satte spilleren i sentrum og lot han gå midt i sesongen til VFK. Til slutt er det bare å ønske Emil velkommen og lykke til i klubb og bygd!