Her står jeg i Oslo rådhus med beviset på at vi i Kingwings Crew har fått Oslo bys kunstnerpris på 50.000 kroner. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

En deilig anerkjennelse

Det kjennes utrolig stort å motta et kunstnerpris for å kunne drive med det gøyeste jeg vet.

Hei, og takk for sist. Tirsdag denne uka var jeg i Oslo sammen med mine venner i Kingwings Crew. Der mottok vi Oslo bys kunstnerpris på 50.000 kroner, for arbeidet vi har gjort for kulturlivet i byen de siste årene. Pengene kommer selvsagt godt med, men nesten like viktig er det den anerkjennelsen stipendet innebærer. Og at vi også har fått knyttet til oss flere samarbeidspartnere allerede i kjølvannet av stipendet.

chenno2Vi fikk en telefon fra Oslos ordfører Fabian Stang for tre uker siden, og det har vært vanskelig å holde stipendet hemmelig fram til mottakelsen i Oslo Rådhus. For min del var det spesielt å være tilbake i det flotte bygget, sist gang danset jeg for kong Harald i forbindelse med hans 70 årsdag.

Tiden med gutta i Kingwings har vært et eventyr for meg. Vi ble norgesmestre i 2009 og nummer to i Norske talenter i 2011. I 2012 danset vi på hovedscenen i Operahuset i Oslo sammen med Nasjonalballetten, og i fjor ble samme forestilingen satt opp igjen på grunn av stor etterspørsel. Jeg gleder meg til nye oppdrag med denne gjengen.

Ellers holder jeg treningen ved like så godt jeg kan, noe du kan se på bildet over. Det er tatt hjemme på Solløkka på Hånes litt tidligere i april.