Andjelika Pejic (17) med sine fire medaljer fra Viking Open Sabelstevne i Roskilde sist helg. Alle foto på siden: Christian Kurir Andersen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Endelig sabelgull til Kristiansand-fekter

Etter mange gode resultater i sabelstevner de siste par årene, vant Andjelika Pejic ikke bare ett, men to gull i helgens Viking Open Sabelstevne i Roskilde.

Vi er veldig stolte over Andjelika (17) som har jobbet veldig bra på klubbtreninger denne våren, og dermed var i storform og fektet på sitt beste, både teknisk og taktisk.  Det ga uttelling for henne med fire medaljer: gull senior dame, gull junior dame, bronse kadett dame og bronse lag dame.  Et bokstavlig talt glitrende resultat – gratulerer!

Andjelika startet i Krs FK våren 2014, etter å ha vært med på fektekurs på Mottaksskolen høsten 2012.  Kurset ble støttet med Storbyprosjekt-midler fra idrettsrådet. Teknikktrening med gjestetrenere og klubbleder/ hovedtrener Marianne Wilson, og sparring med gode klubbkamerater har gitt Andjelika mulighet til å utvikle sitt talent til et nivå der hun nå er på Serbias landslag i sabelfekting.

Krs FK og Molde FK damelag.

Lenker til video av Andjelikas finalekamper:

Senior Dame Finale

Junior Dame Finale

Veldig god innsats og masse lærerik fekting også for resten av sabelgjengen fra Krs FK: Ulrik, August, Mathias, Sander og Marianne, og også Judith fra Molde FK. Supert også at Andjelikas familie kom med som heiagjeng.  Vi tok også bronse i dame lagfekting (Judith, Marianne og Andjelika), og Marianne fikk bronse i senior dame etter tap mot Andjelika i semi-finalen.

Krs FK Gruppebilde1

Resultater for fektere fra Krs FK og Molde FK: Viking Open 2017 KFK results

Klikk i bildegalleri her: 

Senior Dame Lag Medaljører

Gruppebilde

Stevnehallen

Lenker til flere finalekamper med bl.a. unge nordiske sabeltalenter:

Herre SeniorHerre JuniorHerre Kadett – Jenter UngdomGutter Ungdom

Tusen takk til Christian Kurir Andersen, Roskilde FK, for flotte bilder og videoer.