Sørlandshesten Sejr Gammelsbæk stod for en lysende prestasjon da han sammen sin trener, kusk og medeier Geir Mikkelsen tok karrierens 39. triumf i seiersløpet på Forus tirsdag kveld. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Enorm prestasjon av Sejr Gammelsbæk

Sørlandshesten Sejr Gammelsbæk stod for en enorm prestasjon da han tirsdag vant på topptiden 1.12,4/1620 meter på Forus Travbane.

Seieren var hingstens 39. triumf i karrieren.

Tirsdagskveldens innledende eliteløp på Forus ble en severdig affære, anført av en seierssugen sørlandsekvipasje med base på Forus. Da Geir Mikkelsen ble bukket til tet med Sejr Gammelsbæk etter 500 meter, var V65-1 mer eller mindre avgjort.

Vel i tet økte bare Forus-treneren tempoet inn mot den siste svingen, og ga ikke hovedutfordreren Winmecredit en centimeter gratis. I sedvanlig lekker stil kom den danskfødte seiersmaskinen til mål på lysende 1.12,4/1620 meter.

– Han har betydd enormt for meg, jeg har mye å takke ham for. I dag gjør han det på en fantastisk fin måte. Han fortjener alle superlativer han kan få!, roste en lykkelig trener og kusk etter løpet.

Sejr Gammelsbæk noterte seg for karrierens 39.seier. Hesten eies av Stall Cognac, bestående av Mikkelsen samt sørlendingene Rune Isefjær og Jan Kåre Limm, og rogalendingen Bjørn Salte. Den sørlandske seiersmaskinen nærmer seg to millioner kroner inntjent i karrieren.