KIFs Fabian Weinberg med gull- og sølvmedaljen i G16-klassen fra helgas ungdomsmesterskap i Bærum. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fabian Weinberg ble ungdomsmester i kule

Fabian Weinberg fra KIF Friidrett perset til 16,04 meter og vant suverent i sin klasse i helgas UM.

Mesterskapet fant sted innendørs i Bærum Idrettspark der Tyrving var arrangør. Over 700 deltakere var påmeldt. I tillegg til seieren i kule ble Fabian nummer to i G-16-klassen i høyde med 1,75 meter. Fabian var veldig fornøyd og han gleder seg nå til utendørssesongen. Det var andre gang at han klarte kravet til European Youth Olympic games.

Hans storebror Myron Weinberg startet i G18/19 klassen. I 60m ble det ny pers med 7,50s. I lengde ble det en fin 5.plass med 6,14m. Myron var fornøyd med resultatene, han har slitt de to siste ukene med en sterk forkjølelse og har ikke kunne trent.

Av øvrige deltakere fra KIF Friidrett stilte Gudmundur Danielsson G18/19 i stav og med 3,85 meter endte han på 3.plass. Mari Breilid J18/19 var med på 60m og perset til tiden 8,13 sekunder. Emma Dhir J18/19 var også med på 60 m og fikk tiden 8,15 sekunder .