Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fekting på Havlimyradagen

Barn og ungdom fikk prøve ekte floretter og masse fekting med plastkårder (Mini-Fekt) under Havlimyradagen 13. september.  Godt oppmøte med barn og voksne som koste seg i solskinnet med mange aktiviteter i tillegg til fekting (konserter, 4H, skogsløp, utendørs trim, loppemarked m.m.).

Og Havlimyras sporty rektor fikk florettinstruksjon av en ekte fektemester, Bela Kopetka, som er gjestetrener for Krs FK nå i september.  Bela har over 45 års erfaring med fekting og er spesialist i kårde (men også kjempedyktig med florett).  Han har trent en rekke ungarske landslagsfektere som har tatt OL- og VM-medaljer i kårdefekting (Gèza Imre, Kristian Kulcsàr, Emese Szàsz, Gabor Balogh), og vi er kjempeheldige som kan ha ham på besøk for å trene våre fektere.

Tusen takk til Bela, Siw, Even og Marianne som stilte opp fra Krs FK.