Espen Lie Hansen sammen med ØIF Arendals G13-lag i Sparebanken Sør Amfi tirsdag. Oppe til venstre: Alexander Løvdal, Ole Jakob Bjønnum, Jarle Olsen, Endre Salvesen, Espen Lie Hansen, Håkon Venaas, Espen Todd, Marius Blåka og Henrik Mjåland. Nede fra venstre: Tobias Lundvall, Thomas Opdahl, Fredrik Venemyr, Marius Alfsen, Istvan Tellefsen, Eskil Kristoffersen og Eirik Øksenholt. Alle foto: Rune Kristoffersen
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fikk drømmetrening med Espen Lie Hansen

ØIF Arendals G13-lag hadde tirsdag en treningsøkt helt utenom det vanlige.

Landslagsspilleren Espen Lie Hansen, som var sentral på det norske laget som vant VM-sølv i januar, gjestet nemlig Sparebanken Sør Amfi for å holde trening for de unge håndballentusiastene.

– Dette var veldig hyggelig. Man kan se at guttene har spilt håndball før. Jeg håper det ga dem lyst til å trene mer at jeg var innom, lød dommen fra Lie Hansen etter endt økt.

Bakgrunnen for at han gjestet Sparebanken Sør Amfi tirsdag er at Fredrik Urquizo Venemyr (13) fra ØIF Arendal er plukket ut blant mange søkere til å være minihåndball-gutt for herrelandslaget i håndball i 2017.

Dette er et prosjekt i regi av Gjensidige i samarbeid med NHF, der 17 gutter fra ulike steder i Norge får være maskoter for herrelandslaget i et år. Fredrik var så heldig å fikk sitt ønske oppfylt med å være maskot for nettopp Espen Lie Hansen.

Fredrik skal være maskot både under landskampen Norge-Frankrike i Oslo 3. mai og under firenasjoners turneringen i Elverum 9.-11. juni.

Minihåndballgutta 2017

Navn Klubb Bosted Mentor
Henrik Sørlle STAG Larvik/Stavern Bjarte Myrhol
Martin Riisehagen Secker Asker Asker Kent Robin Tønnesen
Niklas Tingvik Kåsen Bryne/Kåsen Espen Christensen
Kristian Kaabbel Larsen HK Herulf Moss Moss Magnus Jøndal
Vetle Aastrøm Hynne Sørlia IL Steinkjer Gøran Johannessen
Marius Edvinsen Hønefoss Sportsklubb Hønefoss Kristian Bjørnsen
Sander Stenersen Bodø Håndball Klubb Bodø Andrè Lindboe
Magnus Stokkeland Aksla IL Ålesund Sander Sagosen
Marco Enrique Voldhagen Sjetne IL Trondheim Eivind Tangen
Emil Pedersen Winther Bossekop UL Alta Petter Øverby
Mats Østgulen Årstad Bergen Magnus Rød
Amund Sveen Veldre Brumunddal Magnus Gullerud
Fredrik Urquizo Venemyr Øyestad Arendal Espen Lie Hansen
Mikkel Kihle Lindvig Pors Porsgrunn Joakim Hykkerud
Gard Haugen Rønning LFH09 Lillehammer Torbjørn Bergerud
Lukas Leander Skoknes Linje5/Linderud Oslo Ole Erevik
Aleksander Eriksen Oppegård Idrettslag Oppegård Christian O`Sullivan