Klasse U15 - 46 kg. Gull Simen Brunvatne og bronse Daniel Hovrind, begge fra Budosør. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fire medaljer til Budosør

Budosør Judo Club stilte med tre utøvere i helgens Judofestival/Østlandscup og kom hjem med fire medaljer.

Ida Hovrind og Daniel Hovrind startet i U13. Ida var førstemann ut av Budosørs utøvere og endte opp med en flott 2.plass. Daniel vant alle sine kamper og dermed var seieren et faktum.

budosor 2
Søskenparet Ida og Daniel Hovrind i U13-klassen. Foto: Privat.

Simen Brunvatne og Daniel Hovrind skulle vise muskler i U15 i – 46kg. Klassen startet med Budosørs utøvere, det ble en jevn og en veldig god kamp mellom lagkameratene. Simen fikk en flott kontring og stakk av med seieren.

Simen fortsatte med gode kamper og ble vinner av klassen – 46 kg. Daniel, som hadde sin debut i U15, fikk kjenne på at en seier ikke alltid kommer like lett. Han hadde mange gode angrep og jobbet målbevisst i sine kamper. Innsatsen ble belønnet med bronse.

Resultater Budosør:

U13 – 26 kg 2.plass Ida Hovrind

U13 – 45 kg 1. plass Daniel Hovrind

U15 – 46 kg 1. plass Simen Brunvatne

U15 – 46 kg 3. plass Daniel Hovrind

Skrevet av Anne Hovrind.