Stella Weinberg (18) fra KIF Friidrett vant en klar seier i Grimstadlekene sist helg. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Flere KIF-seire i Grimstadlekene

Stella Weinberg var en av flere KIF-utøvere som vant i helgas tradisjonsrike friidrettsstevne.

Stella Weinberg vant spydkonkurransen med ny pers på 52,47 meter. Linn Andrea S. Lindevik vant sin 600 meter i Jenter 13-klassen med god margin. Hun oppnådde også en tredjeplass i lengde, bare tre centimeter bak vinneren. Broren Sander S. Lindevik to gull på 800 meter i sin klasse gutter 16. Han og lagkamerat Eirik Pedersen kjempet i samme felt mot menn senior.

Trine H. Mjåland kom på andreplass  med 56,04 på 400 for kvinner senior. Pia Heggheim vant sin klasse jenter 16 på 100 meter med 14,01, like foran lagvenninnen Maria Robertsen på 14,3.

Totalt var det 15 deltakere fra KIF fordelt på over 30 øvelser. Takk til Sørild FIK for et flott arrangement. Vi gleder oss til neste år og ikke minst til innendørshallen er ferdig.