Gruppen tilbyr trim og trening med badminton og bordtennis, i Flekkerøyhallen. 
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fløy utvider tilbudet med RacketSport-gruppe

Tilbudet er ment for alle, i alle aldre, som har lyst til å trimme litt med racket.

Badminton

Fløy vedtok etter forslag på årsmøtet i juni å etablere en ny gruppe, RacketSport. Første kvelden var åtte spillere innom for å sjekke ut hva dette var, og alle hadde det moro, og ville komme tilbake. Ikke værst med minimum av PR på forhånd.

Interimstyret består av initiativtakerne Hilmar Hilmarsson, badminton og Vidar Sulland, bordtennis.

Til å begynne med vil vi legge opp til litt uformell drop-inn, for at folk kan få prøve seg litt. Mange har et forhold til disse idrettene, fra skole, fritidsklubber og ferier. For mange er dette noe de gjorde i ungdommen, men ikke har prøvd på en stund, men godt kunne tenkt seg å bruke som morsom trim.

Etter hvert vil sikkert noen ha lyst til å lære mer og utvikle spillet sitt. Gruppen har derfor vært i kontakt med de etablerte lokale klubbene, som besitter trenerkompetanse innen sine idretter. Disse har sagt ja til å støtte oss med tips og råd, og eventulet stille med trenere.

Treningstidene for gruppen er foreløpig fredager fra 1800-1930. Vi setter opp 3 badmintonbaner og 4 bordtennisbord, så 14 spillere kan trene samtidig.

image

Har du lyst til å prøve, er det bare å stikke innom hallen på fredager til en uformell match med likesinnede. Vi har racketer til utlån til de som ikke har egen.

Velkommen til dere som har lyst til å prøve å ha det gøy med racket!