Trialføreren Jarand-Matias Vold Gunvaldsen (17) fra Grimstad i aksjon i VM-runden i Japan sist helg. Foto: Martin Hemmer.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fornøyd med VM-runden i Japan

Selv om kjøringen min kunne vært bedre, er jeg fornøyd med at det ble to sjuendeplasser i VM-runden i Japan.

Dag 1 var preget av veldig glatt underlag. Jeg gjorde en del store tabber som kostet meg et bedre resultat, men jeg holdt meg bra i sammendraget. Dag 2 var det tørket litt opp, men det var fortsatt veldig glatt. Jeg hadde ikke så god første runde, men andre runda var god.

Et ødelagt kulelager til akselen inn på girkassa førte til to timer med reparasjon. Foto: Martin Hemmer.

Jeg er fornøyd med plasseringene og oppholdet i Japan og ser frem til Andorra om to uker. Før det er det imidlertid NM i Sørlandsparken kommende helg. Alle vi tre brødrene skal kjøre, og jeg satser på å gjøre det bedre enn fjorårets sjetteplass i juniorklassen. De andre konkurrerer i seniorklassen. I fjor ble Nils-Johan norgesmester i juniorklassen, mens Jacob-Olaus ble nummer ti i seniorklassen.