Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fotballfest for 200 Greipstad-spillere

På bygda gjør vi det alltid litt annerledes, så også i fotballen. Vi lar fest være fest og feirer oss selv med en skikkelig fotballturnering, slik vi gjorde sist lørdag kveld i Nodelandshallen.

På bildet over sees alle de unge Greipstad-spillerne samlet i Nodelandshallen. Foto: Nicolai Prebensen -N247.no.

Og for en fotballfest det ble! 200 barn på tvers av alder og kjønn møtes for en internturnering. Vi snakker høy musikk, høyere stemning og sabla stas! 60 pizzaer, uendelig liter vaffelrøre og stort engasjement.

Det er blitt spilt mange fotballkamper i løpet av sesongen. Vi har fått kjenne på oppturer og nedturer. Hårfine marginer som skiller seier og tap, og som føles fryktelig urettferdige når de ikke går vår vei. Guttene og jentene har blitt bøttevis av erfaringer rikere på kort tid, og det føles fantastisk å få lov til å være med på sidelinjen og dele opplevelsene deres!

Det er felt tårer. Mange tårer. Av forventning, sinne, skuffelse og ikke minst gledestårer. Se lagkamerater juble over medspillernes prestasjoner og dele ut oppmuntrende «high fives» når det ikke gikk veien. En hel verden av følelser og erfaringer. Samspill og lagånd. Alt dette på og rundt en liten fotballbane. Livet er faktisk morsommere for den som er glad i fotball.

TUSEN TAKK til alle som har bidratt for å gjøre sesongen 2014 mulig! Vi gleder oss allerede vanvittig til 2015.