Her er jeg ved Svartenut. Selfie: Leif Westgård.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fra hav til hei

Distriktet vårt byr på masse muligheter til fysisk aktivitet året rundt i vårt varierte Agder. Jeg er normal mosjonist som foretrekker å holde på med utendørsaktiviteter.

leif6 leif

Jeg hadde lenge tenkt at det ville vært gøy å kombinere noen av de på samme dag.

leif3Så, etter uker med kaldt vær og mye vind kom godværet og tiden var inne. Dagen begynte med en flott padletur i vår fantastiske skjærgård. Turen gikk fra Dvergsnes, via Tømmerstø, ut til Torsøya og på sydspissen i havgapet av Randøyane og retur gjennom Skippergaten og tilbake til start, om lag 12 km var distansen.

Så var det å sette seg i bilen å komme seg til fjells og spenne på seg skiene. Noen helt enestående gode skiforhold så langt ut i juni her på Sørlandet måtte bare oppleves. Med utgangspunkt fra P- plassen inn mot Svartenut på Brokke- Suleskardveien var en midt i smørøyet. Ei lita mil ble tilbragt på fjellskiene på et fantastisk overraskende godt føre. For å avslutte dagen på en god måte satte jeg meg på sykkelen og tok en fin tur mellom meterhøye brøytekanter i det fine været. Et par mil fikk jeg loggført her.

Agder byr på alt, du trenger ikke reise ut av distriktet for å få gode naturopplevelser, du har dem rett utenfor døra di.

Oppfordrer alle til å benytte seg av muligheten til en sommer skitur de kommende dagene og ellers de varierte mulighetene vi har rundt oss.

God tur!

leif5 leif2