Kristiansanderen Christian Follerås (25) jubler sammen med Øyvind Gausdal (bak) etter en Vindbjart-seier over Jerv for fire år siden. Foto: Fædrelandsvennen
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fra Vindbjart til Hånes

Det er en tid for alt. Og i dag var tiden inne for å takke for meg i Vindbjart FK.

Et valg som ikke var lett å ta av den enkle grunn at menneskene i og rundt klubben er fantastiske. Er blitt vanvittig glad i så utrolig mange.

Vindbjart er en klubb man føler seg hjemme i fra dag en. Steinar Skeie sier alltid til nye spillere at de er kommet til Norges beste miljø. Den påstanden kan jeg skrive under på. Folkene i og rundt klubben er unike, og de har stor grunn til å være stolte av det de har fått til der oppe. Både i og rundt klubben.

Nå er det hjem til barndomsklubben Hånes IF. En klubb jeg forlot for rundt ti år siden. Mitt valg om å trappe ned til Hånes i 5. divisjon er av den enkle grunn at motivasjonen for å trene for å bli bedre ikke er like sterk lengre. Med en spisset 2. divisjon neste år, og med ambisjonene til Vindbjart FK, synes jeg at det nå var riktig å overgi plassen min til noen andre. Hånes hadde i år sin første sesong noensinne i 5. divisjon og endte på en 4. plass.

Målet er selvfølgelig å kjempe i toppen kommende sesong også. Det vil øvrige nye spillere som Alexander Jones, Johnny Kristiansen og Kim André Lauritsen hjelpe godt til med. Alexander gir seg i Vindbjart nå sammen med meg. Kim André trappet ned for noen år siden og har siden spilt for Vindbjart 2 og 3. Johnny la opp for to år siden i Vindbjart og gjør nå comeback,

På drøye fem og et halvt år i klubben har jeg vært med på alt fra kamper om opprykk, overtidsseiere og så videre. Men 6. mai 2015, 4-0 hjemme mot selveste Start i cupen, topper selvfølgelig alt. Nærmere beskrivelse tror jeg neppe noen trenger. Jeg kommer til å være fast tilskuer på Moseidmoen kommende sesong.

Tusen takk for noen fantastiske fotballminner. VFK Kvide-Blå!

Les også: Hånes vant historisk seriekamp