Kjell Elvis (48, t.h.) demonstrerer sin slagteknikk til Ronny Bjørnestad på jubileumsfesten til Lyngdal Karateklubb sist uke. Alle foto: Jan Quirilo C. Hjelle.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Full fart på karatejubileum

Det var god stemning da Lyngdal Karateklubb feiret sitt 30-årsjubileum nå i helga.

Riktignok var vi ett år for sent ute, ettersom klubben ble stiftet i 1985. Men bedre sent enn aldri! Sammen med tvillingene Ronny og Rune Bjørnestad, som begge har sort belte 4. dan, hadde jeg sydd sammen et show som du kan se mer av i videoen under. Det gikk fint hjem hos de mange fremmøtte.

Video kan du se her, laget av Prince Ian Benjamin C. Hjelle:

Miljøet i Lyngdal Karateklubb er veldig godt. Jeg har vært med i sju år nå, og er med mine 48 år eldstemann sammen med tre andre jevnaldrende. Totalt er vi rundt 60 medlemmer fra seks år og oppover. For min egen del er det ingen tvil om at denne sporten har gitt meg mer overskudd til å turnere som Kjell Elvis og jeg gleder meg til fortsettelsen. Målet nå er å få sort belte 2. dan.

Sjekk bildegalleri her: