Mette Fidje (17) fra Kristiansand ble sist sesong ble nummer fem i i en individuelle VM-runde i trial. I år satser hun enda hardere. Foto: Nina Håkonsen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Full VM-satsing

Jeg kjørte tre av fem VM-runder i fjor, og i år skal jeg kjøre alle fem-VM-rundene, samt alle fire EM-rundene, nordisk mesterskap og alle nasjonale løp.

Nå er jeg i full gang med oppkjøring til sesongen 2016, og i år satser jeg alt. Etter at fjorårets sesong gikk så bra som den gjorde, håper jeg å kunne hevde meg i verdenstoppen i 2016 også, og gleder meg til mange nye opplevelser!

Treningssamling med Team Motorsyklisten:

Treningssamling med Team Motorsyklisten i helgen! Vi begynner å bli klare for årets sesong og avslutter treningen med litt lek 🙂

Posted by Mette’s Trial Team on 7. februar 2016

I 2015 fikk jeg 9. plass sammenlagt i VM, med en 5. plass som beste plassering. Dette var over all forventning og det ga en stor motivasjon til å jobbe videre for å oppnå enda bedre resultater i 2016. Jeg kjørte som nevnte tre av fem VM-runder i fjor, og i år skal jeg kjøre alle fem-VM rundene, samt alle fire EM-rundene, nordisk mesterskap og alle nasjonale løp. Dette betyr full satsing, masse trening og reising gjennom 2016.

Her er jeg i aksjon på landslagssamling i januar: 

Her er en liten snutt fra landslagssamlingen i helgen 🙂

Posted by Mette’s Trial Team on 18. januar 2016

Vintersesongen har vært hektisk dette året. Jeg har hatt mange treningssamlinger med landslaget og Team Motorsyklisten. Samlingene blir holdt på Øst-, Vest- og Sørlandet. I vinter har jeg også trent en del inne i hall på Nodeland, her trener vi mest teknikk og jeg har vært heldig å ha hatt et par trenere som har trent meg hele vintersesongen, både gjennom Team Motorsyklisten og i hverdagene. Det å være på disse teamene har vært viktig for meg og jeg har utviklet meg til å bli en bedre utøver. Vi har dyktige trenere, og jeg har også hatt stort utbytte av å kunne trene med de andre på teamet og strekke meg etter dem. Dette gjør at jeg kan trene og satse på et høyere nivå.

For tredje år på rad skal jeg kjøre for det norske kvinnelandslaget i trial, men dette er det første året vi har organiserte treninger med landslaget på damesiden. I vinterferien reiser vi til Spania for et treningsopphold. Dette gleder jeg meg veldig til og det er viktig at vi får trent i de forholdene som vi møter i de internasjonale konkurransene. Vi har nå trent i minusgrader i lang tid og det skal bli deilig å komme til varmere strøk og fortsette der.

me2

2. april går startskuddet for sesongen med første EM-runde i Pietramurata, Italia. I år skal jeg ha landslagstrener Martin Hemmer som minder, han skal da følge meg rundt på løp i inn- og utland og vi jobber da som et team for å oppnå best mulig resultater. I år skal vi blant annet reise til Italia, Frankrike, England, Polen, Spania, Finland og flere steder i Norge. Vi gleder oss til et spennende år!