Full kraft i kataene på sommeravslutningen til Karateklubben Sør på Skarpøya søndag. Instruktør Thomas Lied i forgrunnen. Fotos: Tone Martha Sødal.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Godt samhold på karate-avslutning på Skarpøya

Karatetrening på fotballplassen, bading for de tøffe, fotballkamp mellom voksne og de under 18 år, kaffe og grilling var på programmet for Karateklubben Sørs sommeravslutning.

Det haglet og regnet i bøtter og spann da Karateklubben Sør dro til Skarpøya for å markere sommeravslutningen søndag.

Grunnen var ujevn, men innsatsen fin da alle karate-stilartens 18 kataer ble gjennomgått.
Grunnen var ujevn, men innsatsen fin da alle karate-stilartens 18 kataer ble gjennomgått.
Rundt 25 utøvere og noen foresatte trosset regnet og tok Rutebåten «Høllen» ut til sin planlagte avslutning. Snart kunne de heldigvis kose seg med sol og fine temperaturer. I fotballen måtte de voksne måtte se seg slått 2-3 etter at Bendik Stubstad (16) fikk en fulltreffer helt oppe i krysset mot slutten av kampen.