Over 90 jenter koste seg på Meny fotballskole på Presteheiabanen fra mandag til onsdag denne uka. Alle foto: Ole Martin Haukedal.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Deltakerrekord på Gimletrolls fotballskole for jenter

Gimletroll sikret seg deltagerrekord på årets Meny fotballskole for jenter. Over 90 jenter i alderen 6-13 år har vært samlet i tre dager på Presteheiabanen.

Med skolefri og strålende sommervær er det ikke rart at stemningen har vært god på Meny fotballskole for jenter, mandag til onsdag denne uken.
Gimletroll_Fotballskole2016_03
Det er damelaget i Gimletroll som står for den sportslige delen, og de unge håpefulle spillerne har vært kjempefornøyd med instruktørene.

Gimletroll fotballskole

Sportslig kvalitet, trygge rammer og fair play har vært sentrale stikkord under dagene. Damelaget, som ligger i toppen av 2. divisjon, ser på dette som en flott mulighet til bidra positivt inn mot klubben, og da spesielt mot jenterekrutteringen.

Gimletroll fotballskole
Dagene har vært lagt opp til aktiviteter med ball, trene på pasninger, mottak og spille lag mot lag eller internt i de forskjellige gruppene de er delt inn i. Målet er rett og slett å holde de unge i aktivitet og ha det kjempegøy sammen med klubbens damespillere.

I god driv mot det perfekte skudd
I god driv mot det perfekte skudd

Innsatsen og læringsviljen har vært stor i løpet av disse dagene og klubben setter stor pris på innsatsen fra alle instruktører og ledere fra damelaget. Onsdag var  siste dag, og som avslutning ble det vannkrig og is i strålende vær, opplyste Martine Mæhle fra damelaget.
Gimletroll_Fotballskole2016_04