Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kristiansander med på futsallandslaget i nordisk

Vindbjart-spilleren Kristoffer Sindholt Syvertsen er klar til å møte Sverige, Danmark, Finland og Grønland i nordisk mesterskap i futsal.

I sommer ble Syvertsen valgt ut som den femte beste spilleren i Neymar Jr’s Five-turneringen i Brasil.

Han var toneangivende da hans lag MJO Fotballklubb fra Kristiansand tok seg til åttedelsfinalen i turneringen. Lag fra 47 land møttes til denne turneringen på Neymar Jrs eget fotballinstitutt i hans hjemby Praia Grande i Brasil.

– Det er selvfølgelig inspirerende, og veldig hyggelig å bli lagt merke til og satt pris på, sa Syvertsen etter turneringen og la til:

– I hvert fall i en slik internasjonal turnering der du fort blir blenda av triks og ferdigheter. Det er ting som ligger mitt hjerte nært. Jeg var bare en overromantisk luksuspiller på et ellers kynisk og hardtarbeidende lag og derfor må jeg takke vår fabelaktige manager Mats Olsen og mine utrettelige og fantastiske lagkamerater.

Se video av de fem stjernespillerne fra Neymar-turneringen her:

Futsallandslagstrener Sergio Gargelli har tatt ut troppen til mesterskapet i Sverige i perioden 30. november -3. desember:
Magnar Nordtun Sandefjord
Kenneth Rakvaag Hulløy
Morten Ravlo Hulløy
Lars Røttingnes KFUM
Tobias Schjetne Sjarmtrollan
Petter Høvik KFUM
Lars Ulvik Martinsen Sandefjord
Jonathan Barlow Vesterålen
Arib Maazouzi Grorud
Jonas Schei Wiseth Hulløy
Andreas Fossli Utleira
Christopher Moen Hulløy
Niklas Espegren Sandefjord
Milos Vucenovic Sjarmtrollan
Kim Rune Ovesen Hulløy
Kristoffer Syvertsen Vindbjart FK
Tresor Egholm KFUM

Kampprogram

30/11: Finland – Norge kl. 15:00
01/12: Danmark – Norge kl. 15:00
02/12: Norge – Grønland kl. 15:00
03/12: Sverige – Norge kl. 15:30