Start G16 skal spille cupfinale mot Rosenborg på Telenor arena fredag 18. november. Bildet er tatt i mars i forbindelse med et elitetiltak i Fredrikstad. bak fra venstre: Jostein Rudi, Andreas Posti Lindland, Petter Ølberg (Jerv), Tor Axel Bringsverd, Mathias Mølmen Andresen, Torje Kydland, Mikael Ugland, Sindre Vik(Jerv) og Hermann Skoglund Witzøe. Foran: Tobias Christensen, Johannes Eftevaag, Fredrik Repstad Hansen, Julian Molvik Ommundsen, Altin Ujkani, Jesper Daland (nå Stabæk), Enlil Sawa. Ikke på bildet: Ikke på bildet: Jonatan Hodnemyr, Sabaun Mir, Pelle Sigurdsen, Jørgen Myhre og Sturla Tånevik Enersen. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Start G16 vil ha NM-gull

Det er et seierssugent Start G16-lag som spiller cupfinale mot Rosenborg.

– Det kommer til å bli en spennende, beintøff og jevn kamp, sier hovedtrener Jørgen Ferstad.

Laget hans kvalifiserte seg til cupfinalen etter å ha slått Stabæk på hjemmebane. Om en uke spiller laget finale i Telenor Arena.

– Guttene forbereder seg med vanlige treninger og en treningskamp førstkommende fredag mot juniorlaget til Jerv. Vi har tidligere spilt mot Rosenborg i serien, men da ble det tap, forteller Jørgen Ferstad.

– Vi håper selvfølgelig på gull og jeg håper guttene får en fin opplevelse på banen, men jeg tror Rosenborg er forhåndsfavoritter på grunn av klubbens tradisjon og historie i norsk fotball, legger han til.

– Guttene er svært motiverte. De har veldig lyst til å spille en tøff, men rettferdig kamp i Bærum.

Kampen spilles på Telenor arena fredag 18. november. Dette er altså første gang at Start er i en nasjonal finale på G16-nivå, så dette kan bli spennende.

Innlegget er skrevet av André Repstad, elev ved Tinntjønn skole på arbeidsuke i Fædrelandsvennen