Flekkefjæringen Alexander Hagen (t.v.) i et muntert øyeblikk med treneren sin Andrè Sollund. Foto: Tommas Tingbjør, www.cageside.no
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Går for ny knockout-seier

To av mine tre proffseirer i år har vært på knockout. Lørdag kveld håper jeg å gjøre det samme med georgianeren Giorgi Kandelaki i Nyköping.

Totalt har jeg vunnet på KO tre ganger i mine åtte seirer på ni kamper. Å slå ut motstanderen på denne måten er den ultimate måte å avgjøre en proffkamp på.

Oppkjøringen til kampen mot Kandelaki har foregått i Ski, København og Warszawa. Det har vært en del frem og tilbake i forhold til om jeg skulle bokse den 12. eller den 19. desember. Det har ført til at det har blitt litt endringer i planleggingen av oppkjøringen. Men sånn er det! Jeg er i hvert fall i form og klar.

Kandelaki er en motstander som har vunnet 16 kamper, tapt 14 og en uavgjort. Selv om det ikke er verdens mest imponerende sifre, har han fremdeles møtt mye bedre motstandere enn de jeg har møtt.

Kampen vises direkte kl. 18:55 på Viasat Sport og Viaplay.

For flere oppdateringer kan dere følge meg på Facebook og Instagram.