Jørgen Rydland Hodnebrog suser inn over mållinjen i Fevik på ny løyperekord. Alle fotos: Kristoffer Rom Berntzen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Spurtet inn til Bånn Gass-seier

Jørgen Rydland Hodnebrog var kjappest av de 300 syklistene i søndagens utgave av vårklassikeren Bånn Gass i Fevik.

Bånn Gass-gruppa er gruppa for de aller sterkeste med en snittfart på ca. 42 km/t. Det ble ny løyperekord i denne femte utgaven av rittet på 1.48.51 timer over 77 kilometer. Det er en forbedring på nesten fem minutter fra i fjor.

v2

Raskeste deltaker i år ble Jørgen Rydland Hodnebrog. Han sykler for Gjerstad IL Sykkelgruppe og UPS Ugland Pro Cycling Team. Det ble et spennende ritt. Cirka to mil før mål klarte en gruppe på rundt 20 ryttere å slite seg løs fra resten av feltet. De fikk om lag ett minutt forsprang. Dette holdt inn og det ble en spurt opp siste bakken mot mål der fem-seks ryttere kjempet om seieren. Supersterke Jørgen Rydland Hodnebrog var best i finalen og ble raskeste syklist.

v

Her kan du se alle resultatene. 

Sjekk video her:

Hvert år gir Bånn Gass penger til et veldedig formål. I år ga vi 15.000 kroner til MOT, i arbeidet deres i Grimstad Kommune for robust ungdom. Lasse Torkildsen tok imot pengene fra scenen etter rittet.

v4
Lasse Torkildsen (t.h.) i MOT tok imot pengene fra scenen etter rittet.