Gimletroll J13. Bak fra venstre: Camilla Guldbrandsen, Tommy Hansen (trener), Ada Sofie T.Hallsteinsen, June Kofoed Paulsen, Agate Gravdahl, Bjørn Gravdahl (trener) og Greta Hallsdottir. Midten fra venstre: Sina Hansen, Inger Helene Stura Haavind, Camille Kragholm, Camilla Framnes Ekås og Eline Strickert Leirvåg. Foran fra venstre: Marianne Mikalsen, Amalie Haugenes, Camilla Harsvik Smith-Tønnesen, Marie Schou Lauvland og Idun B. Kydland. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Gimletroll kretsmester etter knallsesong

Denne gjengen fra Gimletroll J13 har gått ubeseiret gjennom serien og vunnet flere turneringer.

Jentene vant serien på nivå 1 og dermed ble laget også kretsmester. Jentene spilte en kamp uavgjort, resten vant de. Det spilles en serie på våren, den vant også jentene. I høstserien kom de to beste lagene fra de to nivå 2 seriene opp, og spilte på nivå 1. Tilsammen i vår/høst serien scoret jentene 73 mål og slapp inn sju.

Vi har vært med på mange turneringer i år, men kun tre hvor vi kun har spilt mot lag fra samme aldersklasse (04). Vi spilte turnering i mai (Tollnes fotballfestival i Skien), her vant jentene hele turneringen. I finalen spilte vi mot Hei IL som de vant 3-1 over. I august var vi i Porsgrunn og spilte Fjordline cup. Her vant de puljen sin, vant 1/4 finalen og semifinalen. I finalen møtte vi Stathelle, som vi vant 3-2 mot.

Helgen etter spilte i Mandal (Lindesnes cup). Her vant vi også puljen, semifinalen , men i finalen ble det et 4-1 tap mot et meget bra Rogaland-lag. Denne uken begynner vi med trening igjen og kjører hardt på med trening frem til desember. Gimletroll J13 består av 15 meget treningsvillige jenter som alltid kommer på trening.

Les flere innlegg om Gimletroll her