Giv Akt/Spangereid J16: Foran fra venstre: Malin Le Maitre, Tonje Fjelldal Hansen, Amalie Røyland, Hedda Kristensen Hansen, Marte Simonsen og Martha Svennevik Kvinen. Bak fra venstre: Thea Skofteland, Mina Kastet, Nora Kvinen, Tuva Pedersen, Vilde Alfredsen, Adele Wigemyr Hagen, Julie Gjertsen, Anna Margit Vinsjevik og Kristine Simonsen. Ikke til stede på bildet: Henriette Simonsen. Trenere er Leif Vinsjevik, Pål Hansen og Anne Grete Simonsen. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Giv Akt-jentene ble kretsmestre

KM-tittelen til Giv Akt/Spangereid J16 går inn blant en rekke sterke prestasjoner i årets sesong.

I tillegg til å bli serie- og kretsmestre klarte jentene kunststykket å bli sølvmedaljevinnere i verdens største fotballturnering, Norway Cup. Jentene har også spilt seg frem til åttedelsfinalen i NM for jenter 16, som de tapte for Viking.

Disse jentene har dermed skrevet historie for klubben i Lindesnes. Aldri før har noen 11- lag spilt seg til en finale i Norway Cup og det er mange tiår siden et lag fra Giv Akt ble kretsmester i Agder for aldersbestemte lag.

Når en da ser at dette er fire årsklasser som er satt sammen, så blir dette en kjempeprestasjon. Et fantastisk samhold og fellesskap spedd på med noen store talenter har vært suksessen for disse jentene i år.