Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Glade vinnere av Vardeløpet

Denne trioen gikk til topps da det tradisjonsrike Vardeløpet ble arrangert søndag. 

På bildet over (f.v.): Gjermund Steinsland – vinner av Vardeløpet menn, Tonje Homme – vinner dameklassen og Marius Bakke – vinner kort løype. Foto: Harry Andersen.

Lite snø, mildvær og regn, gjorde det lenge usikkert om rennet i Vennesla i det hele tatt kunne avvikles. Med utrolig innsats fra Øyvind og Johnny (løypekjørerne) og dugnadsinnsats fra Vindbjart ski, ble det en fantastisk dag. Ikke bare for de 50 løperne som stilte i Vardeløpet, men også for de svært mange skiglade løperne uten nummer på brystet som benyttet løypene. Vardeløpet skal være et løp både for dem som vil konkurrere og dem som vil gå et skikkelig turløp. En fin anledning for trening til andre renn, som Hovden Tour og Sesilåmi, og kanskje også Birken.

Harry 1
50 løpere på startstreken ved søndagens Vardeløp. Foto: Harry Andersen.

Det ble et skikkelig spurtoppgjør mellom Gjermund Steinsland fra Vindbjart og Bent Inge Bakke fra Søgne. Gjermund vant med tiden 1.19.47. (To runder rundt Nasbø). Marius Bakke fra Søgne vant den korte løypa, en runde rundt Nasbø, foran Niklas Tveit fra Vindbjart. Marius fikk tiden 1.00.28. Tonje Homme vant dameklassen på tiden 1.37.27.