Fra venstre Emilie Olimstad (16) fra Dristug/Kristiansand Sandvolleyballklubb, Hanne Lovise Johansen (16) fra Farsund og Frida Berntsen (15) fra Dristug/KSK. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Gleder oss til EM-kvalifisering

Vi tre sørlandsjentene ser fram til tre tøffe landskamper i Kroatia.

Hei! Vi er nå i Milano, Italia på treningssamling med det norske U18-volleyballandslaget. Vi dro hit 5. januar og skal dra videre til Kroatia i morgen, tirsdag. Her har vi spilt mot et 1. divisjonslag fra Italia, som holder et høyere nivå enn eliteserien i Norge. Derfor var det en tøff kamp der vi måtte jobbe hardt hele tiden, men det er veldig bra trening for oss.

I Kroatia skal vi spille andre runde i EM-kvalifiseringen. Vi har gode muligheter, siden vi har spilt mot Finland før og viser at vi holder nivået til dem. Uansett må vi bare jobbe hardt og gjøre vårt beste, så får det gå som det går. Vi synes det er kjempegøy å spille med landslaget, og vi har det veldig gøy på tur.

Emilie har spilt EM-kvalifisering med U18-landslaget også for to år siden, den gang i Slovakia. Da hadde vi et lite samkjørt lag, og vi møtte store nasjoner innenfor volleyball, som Italia, Portugal og Slovakia. Vi tapte alle kampene. Denne gangen skal vi bite bedre fra oss!

Dette er våre kamper i EM-kvalifiseringen:
13. januar: Norge-Kroatia kl. 17.00
14 januar: Finland-Norge kl. 19.30
15. januar: Norge-Hellas kl. 19.30