Sindre Skjellanger Tveiten (18) fra Søgne ble i vinterens junior-NM i snowboarding nummer tre i boardercross og nummer to i big air. Foto: Gøran Høyvik Ulltang.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Gleder meg til seniorsatsingen

Etter min beste sesong hittil ser jeg allerede fram til seniorsatsingen starter i høst. Under kan du se en video-oppsummering fra vinteren.

Nå smelter snøen fort, og mitt andre år på Hovden Skigymnas nærmer seg slutten. Dette har vært mitt beste år på snowboard noen gang, med tanke på konkurranseresultater, progresjon og ikke minst at jeg har klart å holde meg skadefri en hel sesong.

sindre3
I svevet! Foto: Henning Abrahamsen.

Tiden etter NM, mitt største høydepunkt, har gått med til en god del filming på den snøen vi har hatt igjen her på Hovden, men også til eksamenslesing.

Jeg var så heldig at jeg fikk tildelt et utviklingsstipend, i år som i fjor, fra Bykle kommune. Dette var en påskjønnelse for min innsats i vinter, men hovedsakelig en hjelp til videre satsing.

sindre
I år som i fjor var jeg så heldig å få et utviklingsstipend fra Bykle kommune. Foto: Privat.

Neste år tror jeg blir et spennende år, så jeg gleder meg veldig til å se hvordan det kan gå for min del. Det neste på programmet mitt er en 10-dagers telttur til Folgefonna med en gang skolen slutter, det er noe jeg ser fram til. Etter det blir det mye jobbing i sommer for å tjene opp litt penger til neste sesong. Det venter et par utenlandsreiser der, og det er ikke gratis.

Sommeren vil også gå med til mye trening. Jeg har fått et opplegg fra treneren min på HSG som jeg skal følge for å legge et enda bedre grunnlag for neste sesong. Det blir en travel sommer, men forhåpentligvis venter det en gevinst til vinteren. Jeg er spent på hvordan min første sesong som senior kommer til å bli.

Til slutt vil jeg takke Hovden skigymnas for ett bra år, det samme til Hovden Sport.

Her kan du se oppsummeringen min fra i vinter: