Kristiansanderen Mette Fidje (19) i aksjon med trialsykkelen i USA sist helg. Foto på siden: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Godt fornøyd med VM-rundene i USA

Etter god kjøring i de to første VM-rundene ligger jeg på 10. plass sammenlagt. Det lover bra for resten av mesterskapet.

Jeg begynte lørdagens VM-runde veldig bra med mye god kjøring. Mot slutten av første runde dro jeg på meg en del 5’ere og falt på resultatlisten. Fant så tilbake til flyten i andre runde, men klarte ikke å ta igjen det tapte. Varmen var også en utfordring.

Dagen etter ble det en 11. plass, som altså gir meg 10.plass sammenlagt i verdenscupen hittil. Det er jeg veldig godt fornøyd med. Jeg hadde en dårlig første runde søndag med en del stang ut. Jeg klarte å reise meg igjen og kjørte på med hele 20 prikker mindre på andrerunden enn på førsterunden min.

Foto: Privat

Jeg tar med meg mange gode erfaringer videre, og gleder meg til neste runde om en snau måned i Tsjekkia.

Å kjøre i USA har vært helt fantastisk! Alle har vært kjempehyggelige og hjelpsomme, og det har vært utrolig mange tilskuere i løypen som har heiet oss kjørere frem. Jeg har hatt en amerikaner som minder som også har fungert veldig bra.

Foto: Pau Lin.

Jeg må også takke alle som har sittet hjemme og fulgt med på både live-resultater og på Facebook! Dere er gode. 

Les flere innlegg fra Mette Fidje her