Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Gøy med tennis

20140702_102140

 

I løpet av sommerferiens to første uker har Kristiansand Tennisklubb arrangert tennisskole på Lund. Deltakelsen har vært større enn noen gang, og omtrent 50 barn fra seks år og oppover har blitt bedre kjent med tennissporten og klubben.

 

Tennisskole har vi arrangert også tidligere år, men nå med nytt anlegg og bedre fasiliteter har vi utvidet denne satsingen, og det er svært gledelig å se så mange ivrige barn og unge på anlegget, sier hovedtrener Lukas Lindgren (23). Nå er vi sikret stabile forhold uansett vær, sier Lindgren, og sikter til at klubben disponerer tre innendørsbaner og tre utendørsbaner. Nå har det heldigvis nesten bare vært fint vær, slik at vi har vært mye ute, men slik som det tordnet og lynte i går var det godt å kunne trekke innendørs.

 

Tenniskolen er for alle barn og unge fra seks år og oppover. Her er både medlemmer og nye medlemmer samt andre som er interessert i å prøve sporten. Klubben legger tilrette for at både nybegynnere og viderekommende får god oppfølging ved at man har tre utdannede tennistrenere til å lede skolen. I løpet av den uken tenniskolen varer rekker deltakerne å bli godt kjent med hverandre selv om de kommer fra ulike deler av byen.

Det blir mye tennis, men også litt lek og god mat til lunsj. Smoothie og yoghurt er favoritten skal vi tro de deltakerne vi snakket med.

 

Nå tar tennisskolen en liten sommerferie før den starter opp igjen siste uken i juli. Totalt blir det arrangert fem tennisskoler i sommer, og klubben satser på at dette skal bli et fast innslag fremover.

 

Se også:

http://www.ktk.no/index.php/aktiviteter/tennisskole

https://www.facebook.com/Kristiansandtenni