175 barn var påmeldt til håndballgallaen sist uke. Foto: Bjørn Thorkildsen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Greipstad-spillerne hedret på håndballgalla

Tusen takk for kjempeinnsats for laget og klubben. Uten deg hadde ikke sesongen 2014/15 vært den samme!

Unge dommere fra Greipstad. Foto: Bjørn Thorkildsen.
Greipstad G10. Foto: Bjørn Thorkildsen
Greipstad G15. Foto: Bjørn Thorkildsen
Greipstad HU-lag. Foto: Bjørn Thorkildsen
Greipstad J10. Foto: Bjørn Thorkildsen
Greipstad J15. Foto: Bjørn Thorkildsen
Kulturskolen underholder. Foto: Bjørn Thorkildsen.

Dette er det viktigste budskapet til alle de håndballspillende barna på Håndballgallaen.

For fjerde året på rad arrangerte håndballgruppa i Greipstad Idrettslag en galla som avslutning på sesongen for å sette pris på spillere og ledere. 
Hele 175 barn var påmeldt og de kom festpyntede  på rekke og rad til Menighetshuset, hvor de entret lokalet på rød løper.
I løpet av kvelden ble alle lag presentert fra scenen hvor de mottok medalje og diplom, og der vanket noen ekstrapremier for de som tok utfordringen og ble med på forskjellige leker og konkurranser.

Kulturskolen bidro til kveldens underholdning med kjempeflinke dansere, de fikk til og med en sal full av håndballspillere med seg på dans i det ene nummeret. Det var vært en tradisjon å hedre noen spesielle personer på gallaen, og i tillegg til Berit Hagen, Tor Magne Breland og Lars Kristian Knutsen som mottok blomster så var det i år satt fokus på unge dommere.

I alt 19 stykker har vært i sving med fløyta i Nodelandshallen i år og det er det grunn til å være stolte av. Kvelden ble avsluttet med et gigantisk gruppebilde, og mange av oss med voksne håndballhjerter kjente nok at vokste litt ved synet av den flotte gjengen. Vi gleder oss allerede til sesongen 2015/16. Og takk til våre lokale sponsorer for premier og støtte til festen.