Lyngdølen Håkon Mushom (23) var lørdag raskest av samtlige i Sentrumssprinten i Oslo. Alle foto på siden. Eirik Førde.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Håkon Mushom vant Sentrumssprinten

Håkon Mushom fra Kristiansand Løpeklubb var raskest i Sentrumssprinten, mens lagkamerat Kristian Tjørnhom ble nummer ni i Sentrumsløpet.

Med det markerte Løpeklubben seg meget godt i lørdagens årvisse løp i Oslo. Med knallresultat for Håkon som vant Sentrumssprinten på 1,48 minutter og Kristian sin 10 km på 30,33 kunne dagen feires!
Kvindølen Kristian Tjørnhom sees som nummer to fra venstre (i lilla t-skjorte) i tredje rekke forfra på bildet.
Håkon har fått gjennomført et helt år med sammenhengende trening. Han viser at han er i rute til årets sesong. 
-Veldig godt å være tilbake i god gammel form. Dette løpet har ofte vært den første 800 metern for tidligere sesonger, og er en god indikasjon på hvordan formen er. God stemning i løypa, og absolutt en fin dag i hovedstaden, sier Håkon.
Kristian har mål om å kvalifisere til U23-EM, hvor kravet er 30,15. Nå løp han altså 30,33 i ei kupert løype, og er på god vei treningsmessig etter skade.
Som vanlig trangt om plassen i Sentrumsløpet.

Nå venter først Ask-stafetten i Bergen 1. mai, før Løpeklubben stiller med 4 lag i Holmenkollstafetten. Eliten for damer og menn. Vi drømmer om medalje, men sloss først og fremst om topp seks.

Her kan du se innspurten på Sentrumssprinten: