Dette bildet er tatt på Vågs håndballskole for to år siden. Arkivfoto: Fædrelandsvennen
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Håndballskole for 19. gang

145IK Våg håndball arrangerer i samarbeid med Taxi Sør håndballskole 22.-24. juni,  hvor bl.a. Vipers-spillere vil være instruktører.

Vi bader i bassenget i Vågsbygd Samfunnshus, vi lærer flaggfotball av ordentlige amerikanske fotballspillere fra Kristiansand Gladiators (damer og menn), vi lærer mye håndball og det blir  gøy for de minste. De eldste får eget opplegg hvor det blir lengre økter med håndballteknikk og spill. Beach-håndball blir det også i år! I tillegg vil mange få nye bekjentskap på tvers av lag og klubb.

Skolen vil også i år servere varm mat alle tre dagene til lunsj og det vil bli delt ut frukt underveis til gruppene. Håndballskolen er bygd opp slik at det deles klassevis hvor deltakere fra samme årskull samles og det ledes av gruppeledere som er hentet fra egne rekker i IK Våg, som får god trening i å være ledere for unge mennesker. Denne erfaringen  kommer godt med både i privat og ikke minst i lagsammenheng.

Håndballskole

Skolen starter kl. 08.30 med oppvarming og avsluttes 15.30 hver dag i Vågsbygdhallen. Området vil som tidligere år være Vågsbygdhallen, Fiskåbanen og Karussområdet. Vi satser også i år på fint vær, så litt vannkrig vil det også bli!

Håndballskolen er en viktig aktivitet for Våg Håndball. Det skal være en håndballskole med vekt på håndball, men vi er vel så opptatt av at deltakere skal får et variert program i løpet av de tre dagene skolen varer.

Mer info kan du finne her.