Hannibal For King demonstrerer sin enorme styrke. Skjermdump: You Tube.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Hannibal For King kommer til Agder parkour

Hannibal Tyron Lanham aka Hannibal For King er muligens den mest kjente og den som har holdt på lengst med calisthenics (egenvektstrening) i den moderne tid! Nå kommer han til Norge for første gang og skal holde en rekke workshops i treningsformen calisthenics, som har tatt landet vårt med storm. Fredag 8. mai 2015 kommer han til Kristiansand.

Agder parkour på Samsen Kulturhus  (inngang J) åpner dørene sine klokka 15.00 og alle er velkommen.  Arrangementet er gratis og du har muligheten til å trene med Hannibal For King i hele fire timer.

Arrangementet er i samarbeid med Calisthenics Krs Beast, SV-politiker Melissa Jocelyn Lesamana og Team Physix. For mer informasjon ta kontakt med Agder parkour på Facebook.