Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Håper på deltakerrekord i Otrarittet

Lørdag 13. september arrangeres Otrarittet, og vi i Bedriftsidretten håper at minst like mange deltakere som i fjor stiller til start. Da hadde vi rundt 400 ryttere. 

Nytt av året er at den bedriften som stiller med flest ansatte i Otrarittet (prosentvis utifra totalt antall ansatte) vinner en flott opplevelse for alle deltakerne i Aquarama Spa eller Aquarama Bad.  Oppholdet kan langt på veg skreddersys til vinnerbedriften. Altså: Enda en god grunn til å få med seg masse kollegaer på dette flotte rittet!

Rittet sykles i naturskjønne omgivelser og følger i stor grad den nedlagte Setesdalsbanen og Sykkelrute 3.

Det er mulig å velge mellom 2 forskjellige distanser. Turklasse/ trimklasse starter fra Evjemoen ved hovedporten til den nedlagte militærleiren. Velger du Evjemoen som startsted vil tilbakelagt distanse være ca 75 km.På Evjemoen stiller du med den sykkelen og det utstyret du har, og både kurver og pakkebærere har vært observert tidligere.

De sprekeste starter fra Byglandsfjord. Her er det puljestart basert på antatt sluttid. Startsted er ved den nedlagte stasjonsbygningen til Setesdalsbanen. Med Byglandsfjord som startsted vil du tilbakelegge ca 86 kilometer.

Målgang ved UIA, Kristiansand.

Drikkestasjoner vil være på Kile, Vennesla og Sødalsmyra.

Påmeldingsfrist er 31. august kl. 24.

For mer informasjon og påmelding klikk HER