Madelen Berås fra Kristiansand er mest kjent som montérytter og travkusk. Fra august skal hun også jobbe som instruktør i body pump. Foto: Fotominner.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Håper på pallplasser i Sommertravet

Etter en periode med mye styrketrening og mindre ridetrening, har jeg den siste uka hatt fullt fokus på å prestere med fem hester på hjemmebane nå til helga.

Sommertravet på Sørlandets travpark er et av året høydepunkter. I år skulle jeg gjerne vært litt bedre forberedt, men på grunn av at jeg har brukt mye tid på å sertifisere meg til å bli fitnessinstruktør, har fokus vært todelt i en periode nå. Jeg gleder meg til å komme i gang som bodypump-instruktør i august. Styrke- og kondisjon har alltid vært viktig for meg, og forhåpentligvis klarer jeg å lage gode økter til medlemmene på treningsstudioet også.

ber2
Jeg skal i aksjon med fem hester på Sørlandets Travpark i helga. Foto: Privat.

Nå er det imidlertid Sommretravet som har førsteprioritet. Jeg skal i aksjon med tre hester i monté og to i vanlig trav. I monté rir jeg Sonar Brodde, Komnes Judo og Global Ruska og i trav kusker jeg min egen Cherokee News og Kodina. Det bør være trippelsjanser på flere av dem, og det hadde selvsagt smakt utrolig godt med en seier også. Det er noen måneder siden sist det skjedde, med Komnes Judo i mars, og siden den gang er det blitt to andre- og fire tredjeplasser.

ber3
Foto: Trond Pedersen.

Etter Sommerløpet er et løp på Bjerke 27. juli med Cherokee News kommende utfordring. I september venter NM, og der blir det spennende å se hvilken hest jeg blir tildelt.

PS! Min storesøster Malin Berås konkurrerer med tre hester i Sommertravet. Hennes forrige seier var i april.