Bildet viser meg på på trening med gode venner i KK67. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Har startet forberedelsene til styrkeløft-NM

Hei, jeg tenkte det var på tide med en oppdatering på hvordan formen min er nå på nyåret. Jeg har trent meget bra over lang tid og har nå startet med forberedelsene til styrkeløft-NM 2015 som arrangeres i mai av Askim Styrkeløftklubb.  

Jeg har begynt utstyrstreningen, for i styrkeløft løfter vi med løfteutstyr som knebøydrakt, knesurringer, benkpressskjorte og markløftdrakt. Jeg har nå hatt en økt med hver av disse. Det vil kreve mye mer trening før formen er der jeg ønsker at den skal være til NM. Men jeg har allerede løftet 340 kg i knebøy, 245 kg i benkpress og 290 kg i markløft på trening. Alle disse løftene føltes lette.  Jeg skal i forbindelse med oppkjøringen til NM konkurrere på regionsmesterskapet  i Brummundal 7. februar. Jeg gleder meg til å konkurrere der og satser på å sette personlige rekorder i alt.

Under legger jeg ved noen videoer av de beste treningsløftene de siste ukene.

Instagram-profilen min

Siden jeg fikk 600 følgere på Instagram @masepetter i dag passet det fint at jeg skulle løfte 600lbs i markløft (275kg)  Jeg var i god form og slo sammen to sett og gjorde seks reps , som dere kan se på videoen under.

På denne videoen tar jeg 340 kilo i knebøy