Pinan Godan. Julian Stubstad i front, Lauritz Mydland bak.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Hardtrening i Danmark

Karateklubben Sør var på trenings- og trivselstur til Skallerup Klit i Danmark i helgen. Tilfeldigvis var Vågsbygd karateklubb på samme sted samme tid.

Lagbilde av Karateklubben Sør i Danmark.
Lagbilde av Karateklubben Sør i Danmark.

Dermed slo vi oss sammen med denne klubben på karatetreningene. Trener Erik Olsen fra Vågsbygd kjørte oss hardt i basic og kata. Han lærte også bort endel ufarlige smertepunkter på kroppen, som man kan bruke som selvforsvar. Nyttig å kunne.

Etter trening var det fotballkamp mellom «store» og «små» i KKSør. Vi voksne måtte se oss banket av de spreke ungene og ungdommene. Dessverre gikk det ikke bedre i vannpolokampen på ettermiddagen.

Den årlige Danmarksturen er viktig for Karateklubben Sør. Vi drar tidlig fredag morgen, og fellesskapet står i fokus fra avgang til ankomst på kaia søndag ettermiddag. Turen er selvsagt alkoholfri, og voksne og barn bor blandet på de forskjellige hyttene. Denne helgen var det heftig «Ryktet går»-spilling på kveldene. Tegneferdighetene er ikke de beste, men latteren desto høyere. Vi har lært mye, og hatt det veldig, veldig fint!