Havlimyras jentelag som vant onsdagens finale i Gimlehallen. Far venstre: Lena Falch, Aurora Framnes, Miriam Jærnes, Emilie Saga, Rikke Hagehei, Ingrid Wergeland og Dorthe Hagehei. Foto: Nina Berg.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Havlimyra vant skolemesterskapet i volleyball

Havlimyra gikk til topps både i jente- og gutteklassen i mesterskapet for ungdomsskoler i Kristiansand.

Onsdag 26. april ble det arrangert ungdomsskolemesterskap i volleyball for ungdomsskoler i Kristiansand. Det var elever fra toppidrett-sandvolleyball ved KKG som sto for arrangementet, som var veldig vellykket. Det var fem ulike skoler som deltok, med til sammen sju lag i både jente og gutteklassen. Etter mange gode kamper gikk Havlimyra ungdomsskole til topps i begge klasser!

Emilie Wergeland med pokalene og premiene til alle vinnerne. Foto: Julie Tharaldsen Lie.

Klokken halv ni ble kampene blåst i gang i Gimlehallen denne flotte onsdagen. Havlimyra, Torridag, Fiskå, Møvig og Holte ungdomsskole var klare til dyst. Vi kan rapportere om ypperlige elever med god sportsånd og fair play fra samtlige skoler, noe som gjorde at arrangementet gikk på skinner.

Forberedelse til kamp. Foto: Julie Tharaldsen Lie.

Vinnerlagene
Etter mange timer med flere kamper og god volleyball kunne man klokken 14.30 konstantere at Havlimyra var best båd ei jente- og gutteklassen. Havlimyras vinnerlag på jentesiden besto av Ingrid Wergeland, Rikke Hagehei, Dorthe Hagehei, Lena Falch, Aurora Framned, Miriam Jærnes og Emilie saga. Her kom Holte på andre og Møvig på tredjeplass.

Havlimyras guttelag som vant finalen. Fra venstre:: Ole Utne, Eivind Brekke, Markus Furulund, Rasmus Thorkildsen, Philip Sandve, Felix Kresten og Karsten Gautefall. Foto: Nina Berg.

På guttesiden vant Havlimyras med Eivind Brekke, Karsten Gautefall, Rasmus Thorkildsen, Philip Sandve, Felix Kresten, Markus Furulund og Ole Utne. Her kom Torridal på andre og Fiskå på tredjeplass.

Priser

Beste spillerne på jentesiden. Fra venstre: Ingrid Wergeland, Lea Askeland, Viel Kleivane og Rikke Hagehei. Foto: Nina Berg.

Det ble utdelt priser til de beste spillerne i begge klassene. På jentesiden var dette Ingrid Wergeland og Rikke Hagehei fra Havlimyra, Viel Kleivane fra Holte og Lea Askeland fra Torridal. Mens på guttesiden var det Karsten Gautefall, Eivind Brekke og Rasmus Thorkildsen fra Havlimyra og Jørgen Nygård fra Torridal.

Beste spillere på guttesiden. Fra venstre: Karsten Gautefall, Rasmus Thorkildsen, Jørgen Nygård og Eivind Brekke. Foto: Nina Berg.

Stor aktivitet
Når elevene ikke spilte kamper, kunne de delta på volleyballeker og konkurranser med Julie og Vilde eller besøke Torjus og Renate i kiosken. Mens det i kiosken ble det solgt påfyll til slitne idrettsutøvere, kunne de med ekstra energi etter kampene delta på leker som fingerslagskonkurranser, servekonkurranser og mye mer. Alt dette førte til godt humør blant alle elevene, uavhengig av tap eller seier i kampene. Med så stor glede blant elevene så håper vi at enda flere skoler melder seg på neste år.

Torjus Kleivane og Ingrid Brekke. Salg i kantina. Foto: Julie Tharaldsen Lie.