Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Hedret på jubileumsfest for Terrengkarusellen

Terrengkarusellen avholdt sin årsfest på UiA tirsdag kveld. En fantastisk sesong er gjennomført og kun Refleksløpet i Baneheia 1. desember gjenstår fra årets terminliste.  I jubileumsåret er nesten alle tidligere rekorder slått og svært mange mennesker har hatt gode opplevelser i de fantastiske løypene.

Deltakerne visste også å stille opp på festen, rundt 400 personer var tilstede for å hente premier, bli underholdt og for å delta i det årvisse lotteriet.

For de som ikke fikk hentet premien sin på festen er det mulig å gjøre  dette på torvet førstkommende torsdag kl. 12-16.

Programmet for kvelden var sammensatt. Harald Flå viste fantastiske bilder fra natur og friluftsliv og Arild Jørgensen gav tilhørerne gode tips for å holde seg i form. Etter pausen deltok Olav Grendstad med et ellevilt show med imitasjon av ulike «typer» deltakere i terrengkarusellen. Det var også et stort innslag av takknemlighet overfor alle de frivillige som legger ned en formidabel innsats for at arrangementene skal bli så gode og populære som de er, og applausen runget stadig blant publikum til ære for disse flotte ildsjelene!

Applausen runget også for jubilantene som hadde fullført karusellen hele 40 ganger, altså hver eneste sesong siden karusellen startet! Det ble ytret fra enkelte her at de nok ikke går for 40 nye år, men at de i hvert fall er klar igjen til våren og gleder seg til en ny sesong.