Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Hedret på Torridals idrettsgalla

Disse guttene var blant en rekke som ble hedret på Torridal ILs idrettsgalla sist søndag.

Guttene på Torridals 00/01-lag har hatt en super sesong, og ble både seriemester og vant Sør Cup. Søndag viste de fram Sør Cup-pokalen da de mottok innsatspris på podiet i Torridalshallen (foto: Erlend Larsen). Guttene var på langt nær alene om å bli hedret, ettersom alle Torridals lag fikk innsatspris ledsaget av presentasjon på storskjermen.

Nils Aurebekk ble kåret til Årets Ildsjel, en pris som fra og med i år skal deles ut hvert år. Nils har i en årrekke vært engasjert i flere idretter i Torridal IL, og mottok et maleri for lang og tro tjeneste.

Alle idrettene i klubben deltok på søndagens idrettsgalla – fotball, håndball, orientering, ski/skiskyting og barneidrett. I tillegg til prisene var det blant annet musikalske innslag og intervjuer fra scenen.