Foto: Rune André Fjellbekk.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Hekta på skating

Hei, jeg heter Petter Brunvatne og er 14 år gammel. Jeg går på Høvåg skole, og har skatet i rundt fem år nå.

Foto: Rune André Fjellbekk.
Foto: Rune André Fjellbekk.

Jeg har vært med på masse konkurranser. Jeg har fått noen førsteplasser, men mest andre- og tredjeplasser. I fjor sommer fikk jeg fjerdeplass i NM, og jeg gleder meg til å delta i nye NM.

Jeg er skikkelig hekta på skating, men ambisjonene mine er bare å ha det gøy, filme masse, lære masse nytt, være med skatevennene mine og delta i flere konkurranser.

Skatemiljøet her i sør er bra, alle kjenner hverandre og har det gøy sammen. Jeg håper dere liker videoen av meg under, som ble ferdigstilt for kort tid siden. Den er filmet og redigert av Simen Hægeland.