Arrangementskomiteen til Fløy samlet mandag kveld fra venstre: Svein Rønjum, Jan Egil Norheim, Preben Jensen, Hugo, Leif Arnesen, Rune Nilsen og Gunnar Martinsen. Foto: Fløy.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fløy mobiliserer til NM-kampen mot Start

Rundt 60 dugnadsfolk vil være i sving under onsdagens cupkamp.

Onsdagens cupkamp mot IK Start krever mye forberedelser for at arrangementet skal bli så bra som mulig. Arrangementskomiteen har brukt den siste uka til å skaffe vakter, billettører, kiosk- og parkeringsvakter. I tillegg er det mange praktiske forhold som må avklares. Siden alle inntektene tilfaller hjemmelaget, pluss at det utbetales cupbidrag for hver runde fra forbundet. betyr cupsuksess mye økonomisk for klubben.

Da det ventes mye folk på denne kampen, henstilles det til at man kommer i god tid slik at man unngår parkeringsvansker. Øyboerne oppfordres til å la bilen stå hjemme, og ellers henstilles det at man følger parkeringsvaktenes anvisninger.

Ellers blir det grilling av pølser og burgere og ordinært kiosksalg slik at man kan ta både middag og dessert i forbindelse med kampen. I tillegg blir det loddsalg med Ræg (reker) slik at pålegg til kveldsmaten kan bli sikret

Så er det bare å ønske alle hjertelig velkommen til årets foreløpige høydepunkt på Flekkerøy stadion, og håpe på en underholdende kamp. Trener Mattias Andersson er optimist foran kampen etter mange fine seriekamper. Serien har høyest prioritet, men suksess i cupen er en ekstra stimulans for spillerne i tillegg til betydningen det har for klubben.