Søgnes nye trenerteam: Jarle Rogstad (f.v.), Ditlef Ueland, Kevin Vigebo og Morten Dalene. Foto: Reidar Ruden.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Her er Søgnes nye trenere

Under ledelse av kvartetten Jarle Rogstad, Ditlef Ueland, Kevin Vigebo og Morten Dalene skal Søgnes A-lag bite godt fra seg i årets 4. divisjon.

Søgne FK har ambisjoner om en plassering på øverste halvdel i årets nye 4. divisjon. Etter at Svein Enersen og Raymond Johansen 12. november sa nei til fornyet kontrakt som herrelagstrenere, har klubben sondert flere gode kandidater som kunne være med å utvikle laget videre etter klubbens målsetning.

Blant annet har vi spurt den tidligere Start- og landslagsspilleren Fredrik Strømstad, som takket nei etter noe betenkningstid.

Vi er likevel meget godt fornøyd med med at vi denne uken har engasjert Jarle Rogstad, Ditlef Ueland, Kevin Vigebo og Morten Dalene som trenerteam for vårt A-lag. I tillegg blir også Svein Veel, Tor Djuve, Aslak Johansen og Reidar Ruden med i støtteapparatet rundt A-laget.

At klubben lander på en trener løsning med rutinerte spillere som har hjertet i klubben, ser vi på som et stort pluss. Vi ser frem til en spennende sesong for motiverte spillere med et engasjert trenerteam.