Fra venstre sølvmedalje: Ben Daniel Domingos og i midten norgesmester Thor Martin Heggelund Voldheim. Alle fotos: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Historisk NM-gull til Kristiansand Kampsportsenter

Thor-Martin Heggelund Voldheim vant klubbens første NM-tittel i kickboksing.

ki
Thor Martin Heggelund Voldheim jubler etter finaleseieren i NM i Tromsø.

KKS stilte i Tromsø 9. april med fem deltakere, og Heggelund Voldheim tok klubbens første NM-tittel. Ben Daniel Domingos vant sølvmedaljen i samme klasse. Sofie Gresslien stilte i jenter junior og tok sølv.

Dette er historisk bra for Kristiansand-klubben. Lagleder og trener for konkurransepartiet, Helene B. Fredheim, er stolt av elevene sine som endelig har fått resultat av den harde treningen de har lagt ned.

Til venstre trener Helen Bjerke Fredheim og til høyre Sofie Gresslien.
Til venstre trener Helen Bjerke Fredheim og til høyre Sofie Gresslien.