Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sikret hjemmeseirer i tennismesterskap

Kristiansand Tennisklubb arrangerte i helgen regionsmesterskap i tennis for juniorer i tennisregion Sør som består av ca. 20 klubber i Vest og Aust-Agder, Telemark og Vestfold.

Deltakerne kom fra hele regionen, og det var god spredning i aldersklassene. De yngste deltakerne var sju-åtte år gamle, mens den eldste klassen var t.o.m fylte 18 år. I de yngste klassene ble det spilt med mindre racketer og langsommere baller, mens det i de eldre klassene var vanlige, fulle tenniskamper. På grunn av det våte været i helgen måtte flere av kampene spilles innendørs.

Til arrangørklubbens store glede markerte Kristiansand Tennisklubb seg godt med seire i flere av klassene. I de yngste klassene kåres ikke vinnere, men alle deltakerne ble premiert.

I U14 jenter  vant KTKs Beatričė Beigaitė, mens Victoria Sveberg (KTK) vant U18 jenter. Også i gutteklassene gjorde arrangørklubben det godt. I U12 gutter kom KTKs Sondre Karlsen på en flott andreplass, mens  16 årige Mihailo Simic (KTK) vant både U16 og U18, en flott prestasjon!