Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Hjertelig velkommen til 6. Terrengkaruselløp og 3. løp i Barnas karusell

karusellbildeVi har hatt en kjempestart på jubileumssesongen (1930 deltakere i gjennomsnitt på de første 5 løpene), så vi regner med at utsiktene til litt gråvær torsdag ikke skremmer folk fra å strømme til Jegersberg torsdag 8. mai.

Løypa: BDO-løpet / Martins løype (4,3 km) har start/mål på Grønn slette. Løypa starter på Postveien, tar inn i skogen etter snaue 1 km, kommer inn i lysløypa like før Stitjønn, følger lysløypa til Slottebekken, tar opp til lerduebanen, krysser Sødalsmyrveien og går i kanten av Kalkheia, parallelt med veien, til ny kryssing og så stien ned til Papirmøllevann, over demning og grusstien til mål. Alltid en populær trasé. Deltakerrekorden (fra 2011) er på 1994. I fjor drev vinteren oss til Odderøya, mens deltakertallet var 1571 (i regnvær) i 2012.

Barnas karusell: Fellesstart kl. 17.00 (ekstrapulje hvis nødvendig) i en løype på ca. 500 m. Ingen tidtaking, og medalje (mm) til alle.
NB! Nye sesong-numre i år til barna (15000-serie), så de som fortsatt har de gamle nummerseriene (10-11000) må bytte.
Enkeltstart koster kr. 40,- og sesongprisen (8 løp) er kr. 150,-. Alle i alderen 0 til 11 år (født etter 2002) kan delta. (Bemerk at 10-11-åringer (født 2003-2004) i år kan velge å delta i voksenløpet, men ikke begge deler.)
Det blir salg av vafler og pølser.

Parkering: Parkering gjøres på Gimlebanen (følg parkeringsvaktenes anvisninger). Etter kl. 16.00 er det også mulig å benytte parkeringsplassene på UiA.

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13.00 for løpere som vil starte når de har lyst. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i målteltet. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen (i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt).

Tidtakingspuljene for normalløypen går ut 17.30-18.15. (pulje hvert 3. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper 2 runder, hele ca. 8,2 km, og de starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.
2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på ‘fullført’, må være vesentlig tidligere ute, og de skrive seg på GULE lister i sideteltet ved mål. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av 10 premier hver gang.

Nye løpere: Bare registrer dere i Sekretariatet og få fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe. Husk at alle må registreres ved målgang, strekkodeleses eller innskrives, avhengig av løpsvalg.

Ha en flott tur!

For Utvalget
Jan

PS:

Merk at du selv kan sjekke på nettet om registrer­ingene dine er korrekte. Du kan også sjekke om du har betalt for sesongen. Følg linken (under)

http://vest-agder.bedriftsidretten.no/hovedmeny—lokal/aktiviteter-og-arrangement/terrengkarusellen/dde3e8a0-9f5a-4327-ab86-70d70cb0227b/2

 

Under ‘Resultater’ klikker du på ‘Deltakerliste 2014’ og du blir tilbudt å laste ned en Excel-fil med alle opplysningene så langt. Denne blir oppdatert like over helgen etter hvert karuselløp.

Ds